Sök hotell

Incheckningsdatum

Utcheckningsdatum

3 fina spahotell i Stockholm

När man tänker på spa kanske man får en bild av en jungfrulig källa i Dalarna eller Värmland framför ögonen. Eller så är det de franska och belgiska hälsokällorna man främst tänker på (ordet spa kommer faktiskt från den belgiska staden med samma namn). Men, spa är så mycket mer än bara bad, och man behöver absolut inte bege sig långt ifrån Stockholm för att åka på spa. Vissa fina spahotell i Stockholm ligger faktiskt mitt i centrum! Här är tre fina spahotell i Stockholm att prova på.

Grand Hotel

grand-hotel-stockholm-spaJuvelen bland hotellen i Stockholm, Grand Hotel, är ett spahotell för den som söker en riktigt lyxig upplevelse. Med pool, bastu, gym och allt annat som hör ett spa till kan man verkligen slappna av och skämma bort sig själv. En rad behandlingar erbjuds givetvis också.

Rummen behöver kanske ingen närmare beskrivning. På Grand Hotel i Stockholm finns högklassiga hotellrum för alla smaker. Söker man den bästa möjliga upplevelsen väljer man givetvis någon av hotellets sviter.

Priser och bokning Grand Hotel >>

Clarion Hotel Sign

Spahotellet Clarion Hotel SignMånga hotell har ett spa som drivs av en oberoende aktör i direkt anslutning till hotelldelen. Clarion Hotel Sign är ett sådant hotell. På åttonde våningen i den spektakulära byggnaden som Clarion Hotel Sign ligger i återfinns Selma CitySpa, ett spa som bygger på samma principer som originalet i värmländska Sunne. Spaavdelningen är fullt utrustad med allt man kan behöva för att ta hand om kropp och sinne. Utomhuspoolen, som är uppvärmd året runt, är en upplevelse i sig.

Priser och bokning Clarion Hotel Sign >>

Nova Park

Nova Park är ett spa- och konferenshotell beläget mellan Stockholm och Arlanda. Spaavdelningen går under namnet Water Lounge och baseras på principerna bakom Scandinavian Wellness. I konceptet finns en mängd behandlingar som inte finns någon annanstans. Något som är speciellt med Water Lounge är behandlingar med växelvis värme och kyla. Det är faktiskt behagligare än det låter!

Hotellrummen är modernt och ljust inredda i ombonade material. Standarden på rummen är hög. Vill man slå till på ett lite lyxigare boende kan man boka en av hotellets tre sviter.

Kommentera